Evenimente

România participă la târgul internațional de turism din ISRAEL – IMTM 2015

Mai multe companii românești vor participa în acest an la cea de-a 21-a ediție a târgului internațional de turism pentru piața mediteraneeană (IMTM) din Israel. La acest eveniment, în perioada 10-11 februarie, va fi prezentă și Simona Allice Man, președintele Autorității Naționale pentru Turism (ANT).

În prima zi a târgului, Autoritatea Națională pentru Turism împreună cu Ambasada României în Israel organizează un seminar despre România, intitulat ”Romania – 365 de zile sa explorezi Gradina Carpaților”. Scopul acestui eveniment este acela de a atrage atenția cetățenilor israelieni către oferta turistică a României.

Standul României de la ediția din acest an a IMTM are 100 de metri pătrați. În cadrul acestuia vor expune peste 20 de companii românești care activează pe piața turistică din Romania.

De asemenea, evenimentul din acest an marchează și aniversarea a 50 de ani de la momentul începerii dezvoltării turistice în Statul Israel.

imtm2015 (1)

În marja acestui eveniment, Simona Allice Man se va întâlni cu Ministrul Turismului din Israel, domnul Uzi Landau, cu dl Eyal Sellouk, președintele Asociației Agențiilor de Turism din Israel, precum și cu doamna Andreea Pastarnac, Ambasadorul României în Statul Israel.

În plus, în cadrul vizitei, președintele ANT va avea întrevederi cu ministrul adjunct al turismului, dl. Amir Halevi, precum și cu reprezentantul Patriarhiei Române la Locurile Sfinte și Superiorul Așezămintelor Romanești de la Ierusalim, Ierihon și Iordan, părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie.

Conform datelor prezentate de Institutul Național de Statistică, Israelul se află pe locul trei în topul țărilor care generează turiști pentru Romania. Doar în anul 2014, peste 130.000 de cetățeni israelieni au vizitat Romania, procent în creștere cu 44,5 față de anul precedent.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co