Interne

Romanii au renuntat la Bulgaria

Romanii au renuntat la Bulgaria

Romanii au renuntat la Bulgaria. Companiile de turism din tara vecina au observant un  declin alarmant in ceea ce priveste numarul turistilor romani care aleg sa-si petreaca vacanta in statiunile bulgaresti. Motiv pentru care mai multe agentii de turism din Romania sunt invitate la discutii si prezentari, in felul acesta autoritatile din turismul bulgar incercand sa-i readuca pe romani in statiunile lor.

Companiile de turism din Bulgaria vor să găsească soluţii pentru atragerea turiştilor din România, în contextul declinului alarmant al vizitatorilor români raportat de hotelurile de pe coasta bulgărească a Mării Negre. Discuţiile au loc în cadrul unui Forum la care participă şi companii din România, în oraşul Veliko Tarnovo şi este organizat de Ministerul Economiei, Energiei şi Turismului, Uniunea pentru Turism SPA şi Asociaţia Proprietarilor Bulgari de Hoteluri şi Restaurante.

Companiile din România participă pentru detalii despre prezentarea Bulgariei ca destinaţie turistică pentru întreg anul. Organizatorii au declarat că obiectivul este promovarea Bulgariei pe piaţa din România, una dintre priorităţile sectorului de turism.

Proprietarii de hoteluri au raportat scădere alarmantă a numărului de turişti români din regiunea de nord a coastei bulgăreşti a Mării Negre, principala destinaţie a vizitatorilor români în Bulgaria.

sursa: JURNALUL NATIONAL

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co