Interne

Rowmania 2011

Rowmania 2011

Ştiţi ce este Rowmania? Rowmania este iniţiativa multiplului campion olimpic la canoe, Ivan Patzaichin, de promovare a mişcării fizice prin folosirea ambarcaţiunilor cu vâsle. Programul promovează ecoturismul în România, la nivel naţional şi internaţional. Rowmania va funcţiona şi ca un brand dedicat, sub care se vor realiza proiecte pentru încurajarea şi popularizarea acestui tip de agreement folosind  barcile cu vâsle.

Pentru acest an, Asociaţia „Ivan Patzaichin – Mila 23” va organiza şi Festivalul Internaţional al Bărcilor cu Vâsle Row-mania 2011 Evenimentul se va desfasura la Tulcea, în perioada 2-4 septembrie.

Cursa tradiţională de bărci este una dintre competiţiile cele mai palpitante din cadrul festivalului. Participanţii vor veni din mai multe ţări dunărene, evenimentul fiind construit pe mai multe zone de interes.  În afara competiţiei, vor fi organizate o expoziţie de bărci locale, Târgul Dezvoltării Durabile în Delta Dunării, Târgul comunităţilor locale, expoziţia „Bicicleta Apelor”.

Pe lângă concursul de vâslit între echipele din satele Deltei, la festival va avea loc si parada bărcilor din Turul Internaţional Danubian, un proiect cu o tradiţie de peste 50 de ani, în cadrul caăruia echipe din ţările cu ieşire la Dunăre traversează fluviul de la izvoare la vărsare, pe un traseu ce depăşeşte 2.500 km.

Parada este inclusă pentru prima dată în acest format complex.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co