Interne

S-a încheiat cea de-a 46 ediţie a programului estival Radio Vacanţa

S-a încheiat cea de-a 46 ediţie a programului estival Radio Vacanţa

Radio VacantaCea de-a 46 ediţie a programului estival Radio Vacanţa s-a încheiat duminică, 15 septembrie.
Evenimentul de deschidere a avut loc duminică, 9 iunie, la Maritimo Shopping Center, cu un concert la care au fost invitaţi: Robert Nicolae, Roxana Nemeş, Leticia, Chris Anthony, Glorya, Cristian Tarcea, Lucian Colarezza, Dj John Cane, Miss G, Andrea Teja, Mihai Budeanu. Pe lângă aceştia, au fost prezente autorităţi locale şi personalităţi din domeniul turismului. Deasemena, tot în data de 9 iunie 2013, a fost lansat noul site Radio Vacanţa.
Anul acesta, programul nostru estival a iniţiat un nou proiect, emisiunea – concurs de muzică „Vocile Vacanţei – Litoral 2013”, care a căutat şi descoperit noi talente muzicale, competiţie la care au participat copii şi tineri cu vârsta cuprinsă între 10 şi 22.
„Fotografii printre discografii” a fost un alt proiect derulat de Radio Vacanţa în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanţa, care şi-a propus să readucă la viaţă imaginea litoralului de altădată şi legătura acestuia cu singurul post estival de radio românesc, Radio Vacanţa. Fotografiile, care au fost grupate în mai multe secţiuni (Constanţa şi Mamaia; Eforie; Techirghiol; Mangalia; Neptun; Venus; Saturn; Jupiter) au fost expuse, într-un stil neconvenţional, pe plase de pescuit, în mai multe puncte de interes turistic de pe litoral.
Au continuat, deasemenea şi proiectele cu tradiţie, precum „Copiii nu se pierd, ajung la Radio Vacanţa – Brăţara de Vacanţă”. Cu ocazia celei de-a patra ediţii, au fost distribuite 15.000 de Brăţări de Vacanţă pe plajele din Mamaia şi în staţiunile din sudul litoralului.
În data de 31 august, în Tabăra „Luminiţa” din Eforie Nord, Radio Vacanţa şi Radio3net! Florian Pittiş au organizat prima ediţie a Concursului de castele de nisip pe echipe “Black Sea Sand Castles”, la care au participat copiii cu vârste între 5 şi 18 ani.
Nu au lipsit nici consacratele spectacole de pe terasa Radio Vacanţa, ocazie cu care diverşi artişti şi-au lansat noile albume.
Ca în fiecare an, Radio Vacanţa a fost co-organizator al Târgului de carte Gaudeamus ce a avut loc în perioada 11-15 august, în incinta unui pavilion expoziţional mobil amplasat pe Faleza Mamaia – Radio Vacanţa, care a înregistrat un record de audienţă: peste 12.000 de vizitatori.
Au fost susţinute şi promovate evenimentele devenite deja celebre la malul mării, şi nu numai, la care Radio Vacanţa este prin tradiţie partener: Festivalul Mamaia Copiilor, Festivalul Naţional „Glasul Speranţelor” Techirghiol, Festivalul Folk You! Florian Pittiş, Festivalul Antic Tomis, Gala tânărului actor HOP, dar şi evenimente adresate copiilor şi adolescenţilor.
În 2013, programele au fost difuzate atât pe internet în format audio-video, pe 100,1 FM şi pe noua frecvenţă 90,8 FM, 24 de ore din 24, în perioada 9 iunie–15 septembrie 2013.
În ultimele 4 luni, audienţa Radio Vacanţa şi Radio Constanţa a crescut cu 65,4%.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co