Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

S-a lansat TRAVEL MIX!

Astăzi, la Palatul Parlamentului, s-a lansat prima televiziune românească de turism, TRAVEL MIX, în cadrul Târgului Internaţional de Turism Holiday Market, târg organizat de ANAT, în perioada 17-20 martie 2011 şi având ca parteneri Primăria Generală Bucureşti şi A.N.P.C.P.P.S.R. (Asociaţia Naţională a Protecţiei Consumatorului şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România). Travel Mix aparţine companiei de media MIXMONTAN SRL, firmă care are în portofoliu Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei şi postul de Radio Best FM, canale media deţinute de omul de afaceri Laurenţiu Megelea, acţionar şi în cadrul companiei imobiliare Mervani de pe Valea Prahovei.

 

 

 

 

https://

 

Targul National Imobiliar
3 Comments

3 Comments

 1. Cristian

  17 martie 2011 at 10:28 PM

  Felicitari! Este o idee foarte buna. Daca si la nivelul Ministerului Turismului am avea persoane competente care sa se preocupe de acest segment cu siguranta ca turismul ar putea deveni una din principalele puncte forte ale tarii noastre. In contextul politic si economic de astazi, cand avem conflicte in nordul Africii, cand avem o zona asiatica cu probleme serioase (radiatii nucleare), noi inca nu avem o strategie de atragere a turistilor straini. Pacat ca nu profitam de aceste momente pentru a ne face cunoscuti si a ne mari cota de piata. Sper ca dna Udrea sa se preocupe mai mult de turism si sa-si aangajeze persoane competente.
  Va doresc tuturor mult succes!

 2. Florian

  20 martie 2011 at 2:48 PM

  Romania avea nevoie de aceasta televiziune, va doresc mult succes si sper ca acest post sa ramana FTA pe satelitul Thor.

 3. MixMontan

  20 martie 2011 at 9:27 PM

  Multumim! Dorim sa crestem repede, suntem inca la inceput de drum!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top
Translate »

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co