Interne

S-au terminat inscrierile pentru Salonul National de Fotografie Turistica!

Pana pe 30 aprilie s-au derulat inscrierile pentru concursul Salonului National de Fotografie Turistica, cu tema “Romania: TURISMUL RESPONSABIL IN IMAGINI”, a carui expozitie va avea loc in Pasaj Universitate in perioada 21-30 mai 2012.
Pentru a fi siguri de rezultatele finale, perioada de prejurizare va tine pana pe 9 mai, pentru ca in perioada 9 – 17 mai, un juriu de specialitate sa poata vota fotografile ce vor face parte din expozitie si, totodata, va desemna castigatorii pentru fiecare categorie inscrisa in concurs. Acelasi juriu de specialitate il va desemna si pe marele castigator al editiei cu numarul XV a Salonului National de Fotografie Turistica.
Intra in perioada 9 – 17 mai pe www.vacantesicalatorii.ro, sectiunea “Votul publicului”, si voteaza-ti fotografia preferata. Rezultatele procesului de jurizare vor fi afisate pe site-ul concursului in data de 18 mai.
Membrii juriului celei de-a XV-a editie a Salonului Foto sunt: presedintele juriului Sigheti Radu Stefan Gabriel, Presedintele juriului (Seful biroului foto al agentiei REUTERS Romania), Narcis Virgiliu, Costas Dumitrescu, Hrenciuc Ionut si Laurentiu Tarcomnicu.
Pentru mai multe detalii si pentru a afla care sunt cele 400 de fotografii care au intrat in etapa finala a concursului, consultati pagina de concurs a Salonului National de Fotografie Turistica.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co