Externe

Şase curse noi din Cluj-Napoca. Vezi aici către ce destinaţii

Şase noi curse aeriene, spre Grecia, Tunisia, Turcia, Egipt şi Constanţa, vor fi introduse, în lunile mai şi iunie, pe Aeroportul Internaţional din Cluj-Napoca, pentru a acoperi destinaţii preferate de turişti în sezonul estival.
Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Consiliul Judeţean Cluj, în luna iunie zborurile spre Antalya (Turcia) vor avea o frecvenţă de 12 ori pe săptămână.


„Începând cu luna mai, Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca vine în sprijinul pasagerilor săi cu noi destinaţii. Un număr de şase noi curse vor fi introduse de pe aeroport în lunile mai şi iunie, spre destinaţii din Grecia, Tunisia, Turcia şi Egipt. În luna mai, vor fi introduse două curse charter, spre Antalya şi Tunis. În luna iunie, vor fi introduse alte patru noi curse charter, spre Bodrum, Hurghada, Heraklion şi Constanţa. În luna iunie, zborurile spre Antalya vor avea o frecvenţă de 12 ori pe săptămână”, se arată în documentul citat.
Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a subliniat, în comunicat, că foarte mulţi locuitori ai Transilvaniei vor apela la serviciile oferite de aeroportul clujean.
„La fel ca în fiecare an, aeroportul clujean vine în întâmpinarea nevoilor clujenilor şi ale pasagerilor proveniţi din zonele deservite de noi, prin încercarea de a diversifica oferta de zboruri. Ne apropiem de intrarea în sezonul estival şi ştim că, la fel ca în anii trecuţi, foarte mulţi locuitori din întreaga Transilvanie vor apela la serviciile oferite de către aeroportul clujean. Sunt curse care deservesc destinaţii care au deja tradiţie din punctul de vedere al planificării vacanţelor şi concediilor din timpul verii”, a precizat Tişe.
Cursele vor fi operate de companii noi pe Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, cum sunt Corendon, Tunisair Express, Nesma Airlines, Aegean Airlines sau Air Bucharest.

Persoanele care doresc să devină coproprietari pe o locuinţă în zone mai exclusiviste, precum Saint Tropez, de pildă, vor scoate din buzunar sume care depăşesc 15.000 de euro. La acest preţ se vinde dreptul de a utiliza, în fiecare an, timp de o săptămână, un apartament cu două camere, complet mobilat şi utilat, în vestita staţiune de pe Riviera Franceză.

Acelaşi preţ este valabil şi pentru o garsonieră situată într-un mic ansamblu de vile construit pe malul lacului Como, Italia, una dintre cele mai exclusiviste zone de vacanţă din Europa. Proprietăţile promovate aici sunt complet mobilate şi utilate, beneficiază de locuri individuale de parcare şi pază permanentă.

Pentru sume mai mari, cuprinse între 15.000 şi 20.000 de euro, cei interesaţi pot obţine dreptul de utilizare a unor proprietăţi mai mari, în genul apartamentelor cu trei sau patru camere.


sursa: mediafax.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co