Interne

Schimbări în calea turiștilor

Schimbări în calea turiștilor

Dupa o iarna lunga in statiunile de pe Valea Prahovei vremea s-a imbunatatit, prilej cu care edilii au demarat si asfaltarile de primavara. Iarna capricioasa, in care zilele frumoase au alternat deseori cu altele foarte reci, a lasat in urma zeci de strazi pe care carosabilul arata ca dupa razboi, lucru ce nu dă bine în ochii vizitatorilor. La Sinaia lucrarile sunt in toi, mai ales ca pe principalele bulevarde existau adevarate cratere care puneau oricand in pericol traficul rutier. Deocamdata se lucreaza pe 3 dintre bulevardele orasului insa nici strazile laturalnice nu vor fi uitate, astfel incat turistii care sosesc in statiune in minivacanta de 1 mai sa nu fie dezamagiti.

Locuitorii orasului spun ca lucrarile de asfaltare sunt binevenite dar nu se arata prea optimisti in ce priveste finalizarea acestora, mai ales ca majoritatea strazilor din cartiere sunt in stare deplorabila.

In acest moment statiunea Sinaia are aproximativ 160 de strazi si alei iar in peste 75 la suta dintre acestea sunt necesare interventiile drumarilor. Deocamdata lucrarile constau in mare parte in plombarea gropilor si astuparea fisurilor din carosabil, insa in scurt timp edilii din Sinaia vor demara si cel mai mare proiect de reabilitare a centrului statiunii din ultimii ani in care sunt incluse si alte lucrari la principalele drumuri asa cum merita perla turismului montan din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co