Evenimente

Schoenbrunn Palace Orchestra, spectacol live pe 5 decembrie

Iubitorii muzicii simfonice și mai ales cei ai lui Johann Strauss vor avea privilegiul de a întâmpina sărbătorile de iarnă într-o manieră clasică, prin eleganță muzicală a secolelor XVIII- XIX alături de celebra orchestră de la Viena formată din dirijor: Maestro Guido Mancusi, soprana: Elisabeth Pratscher și bariton: Rafael Fingerlos.

Schoenbrunn Palace Orchestra – cea mai faimoasă orchestră din Viena și una din cele mai prestigioase orchestre simfonice din lume, însoțiți de Wienner Hof Ballet, balet format din Eva & Michael Moza – va rasuna live la Sala Palatului din București, vineri 5 decembrie, într-un spectacol de neuitat cu începere de la ora 20.00. Accesul publicului este permis începând cu ora 19.00!

Iată care este mesajul transmis de managerul Schoenbrunn Palace Orchestra, Peter Hosek, maestrul de concert, Tanja Sallustio și dirijorul, Guido Mancusi:

“Dragă audiență din București! Sunt extrem de fericit azi să vă trimit acest salut din frumoasa noastră sală de orchestră din Austria, Viena, din orajeria Palatului Schoenbrunn. În câteva săptămâni, pe 5 decembrie vom ajunge în țara voastră, în București, și vom aduce cu Schoenbrunn Palace Orchestra un concert cu adevărat deosebit. Avem pregătite câteva piese speciale, surprize și, bineînțeles, suntem foarte încântați să cântăm pentru voi. Și eu sunt extrem de fericită să mă găsesc în București. Vă așteptăm!”

50c6789347 (1)

Evenimentul este oferit de Christian Raetscher prin German Quality Entertainment!

Prețurile biletelor sunt după cum urmează:
Categoria VIP – 500 RON (care include meet & greet cu artiștii)
Categoaria I – 300 RON
Categoria II – 200 RON
Categoria III – 100 RON

Biletele se găsesc exclusiv în rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas și Cărturești, Sala Palatului) și online pe www.eventim.ro.

Targul National Imobiliar
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co