Interne

Sebis Enduro Challenge 2012 – Prieteneasca ce nu trebuie ratata!

Sezonul de enduro se incheie cu Sebis Enduro Challenge 2012. Data de 20 octombrie 2012 trebuie de azi incolo incercuita in calendarul fiecarui endurist, iar locatia Sebis, judetul Arad trecuta in dreptul ei!
Organizatorii au pregatit un traseu de 100 km, un traseu care cu siguranta ii va solicita pe cei experimentati si totodata un traseu prietenos pentru cei care incearca prima data motocicleta, atv-ul sau quad-ul din dotare. In cei 100 km de traseu am introdus si 2 probe speciale pentru a face lucrurile si mai interesante.

Doar la Sebis Enduro Challenge 2012 se accepta 3 clase diferite de jucarii: Motociclete, ATV-uri si Quad-uri, deci nimeni nu are motiv sa stea acasa! Prezenta este obligatorie, taxa de participare ZERO, mai mult, participantii au gulasul oferit din partea casei pe care il vor putea savura ascultand o muzica buna.
De la Sebis Enduro Challenge nimeni nu pleaca nepremiat, toti cei inscrisi vor primi diplome de participare, bineinteles cei trei care vor ajunge primii la finish la fiecare clasa vor avea parte de un podium, cupe, diplome si uralele publicului. Dupa festivitatea de premiere, gulasul se va putea ridica de la “cazan” pe baza bonului primit la inscriere.

Intreg evenimentul este “sponsorizat” de Catalin Mocuta, iar cea mai buna rasplata ce i-o putem acorda e sa fim prezenti in 20 octombrie, ora 10 la Sebis pentru a lua startul la o “prieteneasca” ce va deveni traditie!
Pentru incrieri: 0741 227 384 (Paul Mos), 0744565718, 0730565718 (Mocuta Catalin).
Fi la curent cu cele mai noi detalii despre Sebis Enduro Challenge 2012

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co