Interne

SPECTACOL TOTAL LA BUSTENI

SPECTACOL TOTAL LA BUSTENI

Chiar daca ziua copilului a trecut, localnicii si turistii din statiunea Busteni au avut parte de un spectacol pentru copii ceva mai bun decat la orice circ din tara sau din strainatate. Si totul s-a intamplat pe viu, fara nici un fel de regie: 3 ursuleti infometati au coborat in oras, pentru a cauta mancare la tomberoane, iar un tauras scapat de sub control s-a luptat minute in sir cu un raft de brutarie… Seara de “spectacol ad-hoc” a debutat cu aparitia a trei ursuleti, parasiti probabil de mama, care si-au cautat de mancare asa cum au fost invatati: prin tomberoane. Spre ghinionul lor, acestea erau déjà golite insa turistii si localnicii au savurat din plin aparitia animalelor salbatice. Cei mai curajosi s-au apropiat incredibil de mult de animalele salbatice fara sa-si dea seama la ce riscuri se expun.

Iar pentru ca localnicii si turistii sunt déjà obisnuiti cu aparitia ursilor pe strazile din statiunile de pe Valea Prahovei, spectacolul a fost intregit de un tauras care a scapat de sub supraveghere. Suparat, acesta s-a luptat pana la epuizare cu un raft al brutariei din curtea careia era legat.

Momentul a fost savurat din plin de cei prezenti care nu s-au sfiit sa faca fotografii sau sa filmeze desi situatia era una destul de periculoasa. Intr-un final, taurasului i-a fost confiscata asa-zisa jucarie si, suparat, a plecat spre casa. Din fericire nu au existat victime iar autoritatile locale vor analiza acum conditiile in care s-a produs tot acest spectacol absurd si vor lua masuri impotriva celor vinovati.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co