Interne

Statiunea Mamaia

Statiunea Mamaia

Mamaia este cea mai dezvoltata statiune de pe litoralul romanesc, prin urmare, ofertele de cazare in Mamaia sunt cele mai diversificate.

Cei care sunt interesati de cazare in Mamaia este bine sa tina cont de cateva criterii esentiale.

In Mamaia gasesti hoteluri de 2, 3, 4 si 5 stele, pensiuni, apartamente, vile si complexe hoteliere. Cele mai multe hoteluri sunt cele la categoria 3 stele. Ofertele de cazare in Mamaia acopera toate tipurile de regim de masa, de la self catering la all inclusive. Acest din urma tip este cel mai slab reprezentat.

Principalele servicii de baza ale unitatilor de cazare in Mamaia sunt camerele cu unitati sanitare proprii, aer conditionat, plasa impotriva tantarilor la ferestre, camere duble cu posibilitatea adaugarii unui pat suplimentar, piscine cu sezlong si umbrela, loc de joaca pentru copii.

Mamaia este cea mai scumpa destinatie de pe litoralul romanesc. Preturi mici se gasesc numai in extrasezon si in capetele de sezon turistic.

In Mamaia, la un hotel de 2 stele se plateste o suma de aproximativ 100 lei pe noapte. Pentru o camera dubla intr-un hotel de 3 stele, pretul ajunge la aproximativ 130-150 lei pe noapte. La categoria 4 stele, o camera costa 180-200 lei, iar la 5 stele, pretul ajunge peste 250 lei pe noapte. In varf de sezon, o camera la 5 stele poate costa peste 400 lei pe noapte.

Intr-un apartament de 3 stele din Mamaia Sat, o saptamana costa 1000 lei pentru doua persoane, in capat de sezon. Un apartament de doua camere, cu o capacitate de 4 persoane, costa 150 lei pe noapte. Intr-o vila de 3 stele, o camera costa de la 70 lei pe noapte.

Cei care isi petrec vacanta cu familia pot beneficia de discounturi si gratuitati. Copiii cu varste mai mici de 12 ani pot avea cazarea in Mamaia gratuita, precum si micul dejun, daca dorm in camera cu doi adulti, fara pat suplimentar. In extrasezon, patul suplimentar costa 60 lei pe zi, cu mic dejun inclus, iar in plin sezon, patul suplimentar costa 70 lei pe zi la un hotel de 3 stele.

Sursa: turism.acasa.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co