Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Ştiri pe scurt – VIDEO

Ştiri pe scurt – VIDEO

Doi delfini eşuaţi au fost identificaţi duminică pe plajele de pe litoral. Unul dintre mamifere a fost găsit de voluntarii organizaţiei non-guvernamentale Mare Nostrum pe plaja Modern dinConstanţa, iar cel de-al doilea a eşuat pe plajă în staţiunea Mamaia.

După inspectarea şi măsurarea delfinilor, coordonatorul activităţilor de teren a anunţat Administraţia de Apă Dobrogea Litoral, în vederea preluării cadavrelor de pe plajă.

Reamintim că de la începutul anului şi până în prezent, aproape o sută de delfini au fost găsiţi eşuaţi pe litoralul românesc, principala cauză a morţii fiind prinderea accidentală în plasele pescarilor.

 

Ministerul Turismului investeşte în realizarea unor broşuri de promovare turistică a României. Potrivit Ministerului de Resort, vor fi achiziţionate servicii de realizare a două loturi de broşuri, care să susţină implementarea strategiei de brand România – Exploraţi grădina Carpaţilor. Primul lot cuprinde un tiraj total de trei sute de mii de exemplare cu 48 de pagini, în limbile română, engleză, franceză, germană, italiană, spaniolă, poloneză şi rusă, ce vor prezenta cele mai competitive şase produse turistice ale României, printre care şi litoralul. Al doilea lot reprezintă tipărirea a 150 de mii de broşuri referitoare la turismul în natură, city breaks şi circuite culturale în limbile engleză, franceză şi germană.

 

Ediţia de anul acesta a Festivalului Callatis se desfăşoară de astăzi, în premieră în afara graniţelor ţării. La propunerea Asociaţiei Românilor din Italia, cea de-a 12-a ediţie a Festivalului Callatis se desfăşoară până pe 15 august, la Roma sub genericul „Grazie Roma, Callatis ti saluta!”.

Participă artişti de origine română din nouă țări: Canada, Germania, Spania, Italia, Olanda, Ucraina, Grecia, Anglia şi România.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co