Interne

Suvenir de la mare – VIDEO

Suvenir de la mare – VIDEO

La mare s-a terminat sezonul. Este vremea să vă oferim şi noi un suvenir de pe litoral, asta dacă nu aţi primit deja unul de la cei apropiaţi. Nu poţi să mergi la mare şi să nu cumperi pentru cei de acasă un suvenir. La mare căutare în rândul turiştilor sunt obiectele confecţionate din scoici, bibelourile cu delfini, obiectele care folosesc motive marinăreşti, colierele din scoici sau stelele de mare.

Odinioară, cele mai căutate suveniruri care încântau ochii turiştilor erau şiragurile de scoici. Acum, îţi poţi cumpăra un ceas cu scoici, casete pentru bijuterii confecţionate din melci şi scoici, încălţăminte cu scoici naturale.

Dacă doriţi să ascultaţi şi acasă vuietul mării, vă puteţi cumpăra o scoică, pentru 5 lei, sau le puteţi aduna singuri de pe malul mării, pentru a vă decora locuinţa. Din scoici puteţi confecţiona şi tablouri sau le puteţi aşeza, pur şi simplu, pe birou. La fel de simplu este să umpleţi bolurile de sticlă transparentă cu nisip, în care aţi scufundat câteva scoici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co