Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Tabere particulare, la mare căutare

copil in coardaTaberele particulare organizate pe perioada vacanței de vară câștigă tot mai mult teren, indiferent că se desfășoară la munte sau la mare. Organizate de instructori specializați și cu multă experiență, taberele particulare oferă condiţii de cazare, masă şi entertainment de gen “all inclusive”, respectând cu strictețe normele de siguranță pentru micuții participanți. “Floare de Colț” este o astfel de tabără care se organizează de șapte ani în zona Padina din masivul Bucegi, iar instructorii spun că deja sunt ca într-o familie.
Programul unei astfel de tabere este unul foarte variat, gândit de așa natură încât copiii să acumuleze cunoștințe în mod progresiv, în funcție și de experiența anilor trecuți. Din program nu lipsesc activitățile de alpinism și escaladă, orientare turistică, drumeții la obiectivele din zonă și chiar scurte lecții de echitație. Adrenalina este asigurată de coborârea pe tiroliană pe deasupra apei, iar copiii, încântați, spun că și-ar dori ca o astfel de tabără să nu se termine niciodată.
Nu lipsesc nici concursurile și jocurile de cabană, iar muzica de munte îi adună în fiecare seară pe terasă. Noțiunile de prim-ajutor, modul de supraviețuire în natură sau dezvoltarea aptitudinilor de îndemânare și lucru în echipă fac parte, de asemenea, din programul complex pregătit de organizatori. Prețul mediu al unei astfel de tabere este în jur de 1200 de lei pentru șapte zile, iar faptul că cea mai mare parte a copiilor se întorc în fiecare an aici demonstrează că merită toți banii…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co