Imobiliare Valea Prahovei
Externe

Targ Slow Food de Paste

Targ Slow Food de Paste

In Joia si Vinerea Mare, in Piata Sfatului din Brasov are loc Targul Slow Food Roadele Pamantului, organizat special pentru perioada sarbatorilor pascale. In afara produselor traditionale de sezon, oferta celor 40 de mici producatori participanti la targ include si produse de post

La targul deschis intre 12 si 13 aprilie veti gasi cele mai bune produse traditionale cu care sa va umpleti mesele in Noaptea Invierii: drob de miel sau din carne de porc, pasca si cozonaci, prajituri de casa, figurine din turta dulce cu coloranti naturali, paine pe vatra si branzeturi. Puteti completa meniul de sarbatoare cu vinuri ecologice autohtone de la Mihalt, palinca de Zalau sau de Bihor.

In afara produselor traditionale de sezon, oferta celor 40 de mici producatori participanti la targ include si produse de post, fructe, miere, gemuri naturale, ulei presat la rece,  pastrav afumat si multe altele.

Aceasta editie speciala a Targului Slow Food Roadele Pamantului  va gazdui un atelier de incondeiat oua, dupa modele din zona Schei, tara Barsei si Sacele.

Targul Slow Food „Roadele Pamantului” este un proiect al Conviumului Slow Food Brasov si al Asociatiei Roadele Pamantului, realizat in parteneriat cu Primaria Municipiului Brasov si cu sprijinul Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor a Judetului Brasov.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co