Interne

Târgul Boierului

Târgul Boierului

De la Târgul Boierului, deschis încă de luni în curtea muzeului, nu lipsesc bunătăţi specifice bucătăriei româneşti, dar puteţi gusta şi dulciuri 100% naturale aduse din Ungaria. Sunt delicioase, colorate şi pregătite cu drag.

Tot pe ingrediente naturale a mizat şi    , care a venit cu săpunuri pregătite la Vălenii de Munte după reţeta străbunilor. Împachetate simplu şi cu arome discrete, produsele ecologice şi-au găsit repede fani printre vizitatorii târgului.

Pe tarabe şi-au găsit loc tot felul de obiecte care se pot transforma, dacă aveţi imaginaţie, în cadouri pentru familie şi prieteni. Nouă ne-au atras atenţia nişte ouă mai puţin obişnuite, atârnate de câteva crengi precum globurile din pomul de Crăciun.

Târgul rămâne deschis până mâine seară. În timpul zilei puteţi participa la workshop-ul de încondeiat ouă după o tehnică tradiţională specifică zonei Sucevei. La prânz, cei mici vor fi delectaţi cu piesa de teatru „Poveşti de adormit copiii”, susţinută de trupa Lupeto chiar în curtea MŢR. Apoi, după-amiază, la atelierele organizate în cadrul târgului, puteţi învăţa să faceţi felicitări de Paşte, cadouri pentru cei dragi, ouă pictate ori accesorii noi pentru piesele vestimentare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co