Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Târgul Boierului

Târgul Boierului

De la Târgul Boierului, deschis încă de luni în curtea muzeului, nu lipsesc bunătăţi specifice bucătăriei româneşti, dar puteţi gusta şi dulciuri 100% naturale aduse din Ungaria. Sunt delicioase, colorate şi pregătite cu drag.

Tot pe ingrediente naturale a mizat şi    , care a venit cu săpunuri pregătite la Vălenii de Munte după reţeta străbunilor. Împachetate simplu şi cu arome discrete, produsele ecologice şi-au găsit repede fani printre vizitatorii târgului.

Pe tarabe şi-au găsit loc tot felul de obiecte care se pot transforma, dacă aveţi imaginaţie, în cadouri pentru familie şi prieteni. Nouă ne-au atras atenţia nişte ouă mai puţin obişnuite, atârnate de câteva crengi precum globurile din pomul de Crăciun.

Târgul rămâne deschis până mâine seară. În timpul zilei puteţi participa la workshop-ul de încondeiat ouă după o tehnică tradiţională specifică zonei Sucevei. La prânz, cei mici vor fi delectaţi cu piesa de teatru „Poveşti de adormit copiii”, susţinută de trupa Lupeto chiar în curtea MŢR. Apoi, după-amiază, la atelierele organizate în cadrul târgului, puteţi învăţa să faceţi felicitări de Paşte, cadouri pentru cei dragi, ouă pictate ori accesorii noi pentru piesele vestimentare.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co