Interne

TÂRGUL DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN INDUSTRIA TURISTICĂ

TÂRGUL DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN INDUSTRIA TURISTICĂ

Pe 5 aprilie toti cei care vor sa lucreze in hoteluri sau pensiuni sunt asteptati la TÂRGUL DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN INDUSTRIA TURISTICĂ, organizat de Camera de Comert Prahova. Evenimentul este orientat în vederea îmbunătăţirii capacităţii de ocupare a forţei de muncă în domeniul turismului.

Joi, 5 aprilie 2012, începând cu orele 10:00, în Foaierul Teatrului „Toma Caragiu” din Ploieşti, va avea loc TÂRGUL DE LOCURI DE MUNCĂ ÎN INDUSTRIA TURISTICĂ, organizat de Camera de Comerţ şi Industrie Prahova în colaborare cu Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Prahova, în cadrul proiectului „Instrumente Strategice pentru Ocupare în Industria Turismului”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în care CCI Prahova este partener.

Târgul de Locuri de Muncă, împreună cu toate celelalte activităţi derulate în cadrul acestui proiect, este orientat în vederea îmbunătăţirii capacităţii de ocupare a forţei de muncă în domeniul turismului.

Au fost invitaţi să participe, pe de o parte, operatori din industria turistică prahoveană – agenţii de turism, hoteluri, pensiuni, restaurante, etc. care să-şi creeze o bază de date cu posibili viitori angajaţi, utilă nu numai pentru perioada imediat următoare, ci şi pentru eventualitatea unor viitoare suplimentări de personal, având în vedere apropierea sezonului estival, iar pe de altă parte, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Participarea la eveniment este GRATUITĂ, iar organizatorii vor pune la dispoziţia firmelor angajatoare toată dotarea necesară participării.

Sursa: comunicat CCI Ph.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co