Evenimente

Târgul de medicină “Ar-Medica”, la Arad

Târgul de medicină “Ar-Medica”, aduce la Arad ultimele tehnologii din domeniu: aparatură, echipament și instrumentar medical, produse farmaceutice, medicină naturistă și alternativă, ortopedie, optică, aparatură de laborator, servicii medicale, estetică medicală și fitness, aparatură şi instrumentar pentru medicina veterinară, echipamente și aparate pentru tratamente cosmetice, aparatură recuperatorie, IT medical, publicații de specialitate, servicii conexe.

Târgul va cuprinde şi un Salon Beauty care vine cu o paletă variată de produse cosmetice și echipamente de estetică și îngrijire corporală, precum și cele mai noi metode în materie de înfrumusețare.

Prestigiul “Ar-Medica”, este consolidat de conferințe științifice pentru toate specializările medicale : medici stomatologi, medici specialiști, medici veterinari, farmaciști, asistenți medicali, tehnicieni dentari. Aceste conferințe, organizate în colaborare cu Colegiul Medicilor Stomatologi Arad, Colegiului Medicilor Arad, Colegiul Farmaciștilor Arad, Colegiul Medicilor Veterinari Arad, Ordinului Asistenților Medicali și Moașelor Filiala Arad, Ordinul Tehnicienilor Dentari Arad, fiind creditate EMC și EPC.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co