Interne

Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei

In curand vom avea parte de o noua editie a Targului de Turism al Romaniei. Editia de primavara reprezinta o expozitie internationala dedicata tuturor operatorilor activi din domeniul turismului. In cadrul targului se vor  prezenta noutatile din domeniu.  Daca doriti sa participati, trebuie sa va faceti timp saptamana viitoare.Targul incepe joi 15 matie.

In perioada 15-18 martie 2012, Romexpo gazduieste cea de-a XXVII-a editie a Targului de Turism al Romania , manifestare care va continua traditia de eveniment de referinta pentru acest domeniu. Manifestarea expozitionala va reprezenta o noua oportunitate de a atrage clienti noi, de a prezenta noutatile din domeniu si de a relationa cu ceilalti competitori.

Si judetul Sibiu si-a anuntat prezenta la acest Targ, la fel ca multe alte judete turistice din tara. Alături de broşurile generale, Sibiul prezinta la targul de primavera, harta turistică şi portalul turistic ‒ destinaţii şi atracţii, circuite recomandate, activităţi în natură, agenda evenimentelor culturale şi sportive cazare, transport, alimentaţie, informaţii utile, oferte speciale. Judeţul Sibiu este o destinaţie de vacanţă ideală pentru iubitorii de natură şi de mişcare în aer liber.

La Targul de primavara va participa in mod activ si televiziunea Travel Mix care implineste 1 an de la lansarea oficiala.

La editia precedent a Targului de turism al Romaniei, care s-a desfasurat intre 3 si 6 noiembrie 2011, au fost 110 participanti din 19 tari, care au avut la dispozitie o suprafata expozitionala de peste 8.500 mp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co