Interne

Târgul de turism Bursa Litoral – Delta Dunării 2012, la malul mării – VIDEO

Târgul de turism Bursa Litoral – Delta Dunării 2012, la malul mării – VIDEO

Hotelierii de la malul mării şi reprezentanţii tour-operatorilor din întreagaţară s-au întâlnit, în staţiunea Eforie Nord, pentru a participa la târgul de turism „Bursa Litoral – Delta Dunării 2012”. Manifestarea, organizată de reprezentanţii Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, este cel mai important eveniment de contractare a bazei hoteliere pentru sezonul 2012.

În cadrul târgului de turism au fost date publicităţii şi concluziile comisiei de turism intern din cadrul ANAT, la încheierea sezonului estival 2011.

Pentru prima dată de la organizarea târgului, reprezentanţii tour-operatorilor vor beneficia de o excursie de o zi în Delta Dunării, organizată în parteneriat cu Patronatul Delta Dunării. Excursia în Deltă are ca scop familiarizarea reprezentanţilor agenţiilor de turism din România cu circuitul de o zi din Deltă, în vederea unei mai bune promovări în rândul turiştilor.

Pentru turişti, veştile sunt bune, hotelierii vor menţine tarifele, în 2012, la valoarea celor de anul acesta, în speranţa că turiştii vor fi mai mulţi anul viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co