Interne

Târgul de Turism “VACANȚA” Constanța 2013 Ediția a III-a, 1 – 3 noiembrie 2013

targ-turismCamera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța) și Asociația Națională a Agențiilor de Turism (ANAT), în parteneriat cu Federația Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) prin Asociația de Promovare şi Dezvoltare Turistică LITORAL – DELTA DUNARII, organizează, în perioada 1 – 3 noiembrie 2013, a treia ediție a Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța 2013, la Maritimo Shopping Center. Lansarea oficială a evenimentului va avea loc vineri, 1 noiembrie 2013, începând cu ora 12.00.

Succesul ediţiei anterioare din perioada 17 – 19 mai 2013, la care au fost prezenţi cei mai importanţi touroperatori din România şi Bulgaria, destinaţii turistice din România, centre SPA, complexuri hoteliere de renume a trezit interesul constănţenilor pentru acest eveniment şi a impus lansarea Târgului de Turism “VACANŢA” Constanţa, ediţia de toamnă 2013.

Evenimentul se lansează cu facilităţi pentru expozanţi, care includ tarife speciale de tip First Booking, Early Booking, conturate cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenţa la un astfel de târg. În plus, firmele membre CCINA Constanţa, ANAT şi FAPT se vor bucura de tarife preferenţiale de participare.

La târg vor participa: agenții de turism, tour-operatori, furnizori de activităţi de aventură şi sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, asociații de promovare turistică reprezentând destinațiile turistice din România, care vor propune publicului din întreaga regiune o ofertă atractivă de pachete turistice pentru Crăciun 2013 şi Revelion 2014, precum şi discounturi şi Oferte Speciale pentru planificarea vacanţei în 2014.

Din calendarul acțiunilor desfășurate în cadrul Târgului de Turism “VACANȚA” Constanța fac parte: reprezentații folclorice reprezentantive pentru variate zone și destinații turistice din țară și străinătate, prezentări de oferte și destinații turistice şi tombole cu premii surpriză pentru vizitatori, etc.

Prin organizarea sa la Maritimo Shopping Center, Târgul de Turism “VACANȚA” Constanţa va beneficia de un trafic important de vizitatori, în cadrul unui program generos de vizitare, în trei zile de weekend, de câte 12 ore pe zi (intervalul orar 10.00 – 22.00). Vizibilitatea evenimentului va fi sporită de campania amplă de promovare, desfăşurată, prin intermediul mass media – televiziuni, radio-uri şi ziare, dar şi online, prin platforme de social media şi site-uri specializate, afişe, flyere, newsletter, comunicate de presă.

Considerăm că, este oportun să oferim constănţenilor , una dintre cele mai importante pieţe – sursă de turişti din România, oferte pentru toate destinaţiile turistice (turism montan, turism de tratament, aventură, city break-uri, turism religios şi pelerinaje) în cadrul unui eveniment binemeritat şi mult aşteptat!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co