Interne

Târgul de Turism Vacanța – Timișoara

Plaja in Lefkada, GreciaÎn sezonul estival va crește activitatea pe Aeroportul Internațional “Train Vuia” din Timișoara ca urmare a ofertele de vacanță pe care le propun operatorii de turism pentru anul 2014. Bănățenii vor avea în această vară legături directe, săptămânale, spre destinațiile de vacanță cele mai căutate.

Începând cu luna iunie și pânâ la mijlocul lunii septembrie, în fiecare săptămână vor opera pe aeroportul timișorean următoarele chartere:
3 curse spre Antalya, în Turcia
1 cursă spre Creta, în Grecia
1 cursă spre Zakynthos, în Grecia
1 cursă spre Skiathos, în Grecia
1 cursă spre Costa Brava, în Spania.

“Cele mai căutate destinații de vacanță în 2014 sunt Grecia, Turcia și litoralul românesc. În Grecia sunt prețuri accesibile, iar soluțiile pentru transport sunt la îndemâna oricui. Turcia rămâne în continuare un lider în ofertele all inclusive și în ceea ce privește facilitățile pentru familii și copii. Iar cererea e tot mai mare și pentru litoralul românesc, unde serviciile sunt din ce în ce mai bune, iar hotelurile oferă pachete all inclusive la prețuri avantajoase. Ținând cont de preferințele timișorenilor, ale bănățenilor, în ceea ce privește destinațiile pe care le aleg, operatorii de turism au considerat că este necesar să ofere în 2014 condiții de transport rapid și confortabil. Din acest motiv, anul acesta sunt multe curse charter în fiecare săptămână, astfel încât în doar câteva ore de la urcarea în avion turiștii să își înceapă vacanța mult așteptată”, a spus Marius Usturoiu, președintele ANAT Regiunea Vest.

Cei mai importanți operatori de turism din Timișoara, 25 companii cu tradiție în acest domeniu, își vor prezenta ofertele la preț redus și vor oferi consiliere timișorenilor în perioada 21 – 23 Martie, la Târgul de Turism Vacanța, care va avea loc la Centrul Regional de Afaceri, vizavi de Sala Olimpia.
Pachetele de vacanță pentru 2014 sunt cu cel puțin 30 la sută reducere, iar câțiva norocoși vor avea șansa să câștige la tombolă una dintre cele 10 excursii, a căror valoare totală este de peste 7.000 de euro.
În programul Târgului de Turism din această lună, organizat de Asociația Națională a Agențiilor de Turism din România, cu sprijinul Autorității Naționale pentru Turism, sunt prevăzute prezentări ale destinațiilor de vacanță, degustări de produse tradiționale, momente artistice și prezentări de produse pentru activități de timp liber și sport. Copiii se pot distra la locul de joacă supravegheat, în timp ce părinții caută cea mai bună ofertă de vacanță.
Intrarea la Târgul de Turism “Vacanța” este liberă, iar vizitatorii vor avea la dispoziție locuri de parcare fără taxă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co