Interne

Târgul Mărţişorului, deschis de Dragobete

Târgul Mărţişorului, deschis de Dragobete

Mărţişoare tradiţionale, vintage, suprarealiste şi ecologice, meşterite din lute, textile, lână, hârtie ori fetru, într-un cuvânt mărţişoare de toate felurile pentru cele mai variate gusturi…le găsiţi pe toate la Târgul Mărţişorului deschis începând de astăzi la Muzeul Ţăranului Român.

La târgul de la MŢR au venit aproape 200 de meşteri populari, artişti plastici şi studenţi la Arte. Cu toţii au adus cele mai originale mărţişoare la care au lucrat cu migală în ultimele luni. Unii dintre artiştii veniţi la târg lucrează de aproape jumătate de an pentru a finisa creaţiile înainte de venirea primăverii. Raluca face an de an mărţişoare tradiţionale din ghinde, castane, seminţe, scorţişoară şi cânepă.

Cât despre preţurile pentru mărţişoarele pictate pe ceramică, acestea pleacă de la 3 lei bucata. De la târg nu lipsesc nici mărţişoarele gastronomice: turtă dulce, dulceţuri, kürtös kalács, prăjiturele de Alexandria şi de Baia Mare, suc de mere de Mălâncrav, miere şi alte bunătăţi. Târgul deschis de Dragobete poate fi vizitat până pe 29 februarie. Preţul biletului de intrare este de 6 lei, respectiv 3 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co