Interne

Taxele ascunse care scumpesc vacanta

Taxele ascunse care scumpesc vacanta

Fie ca vrei sa-ti rezervi un bilet de avion sau sa-ti cumperi o vacanta de la o agentie de turism, tariful pe care ajungi sa-l platesti la final sare de oferta care te-a intampinat atunci cand ai dat primul click pe site.Care sunt taxele ascunse care iti scumpesc vacanta, iti spunem in materialul urmator:
Cand iti planuiesti o vacanta, este bine sa iei in calcul toate taxele pe care vei fi nevoit sa le platesti. Iti spunem asta pentru ca, de foarte multe ori, ofertele agentiilor nu includ aceste taxe si astfel suma ceruta pentru un sejur pare mult mai mica decat este in realitate.
In ceea ce priveste companiile aeriene, in momentul rezervarii unui bilet achiti si taxe de rezervare si de plata online, care iti mai incarca factura finala.
Ponderea acestor costuri in pretul final al ofertelor difera in functie de perioada pentru care faci rezervarea si de ruta aleasa.
Nu este o noutate ca biletele de avion sunt mai ieftine daca le cumperi cu luni bune inainte de calatorie, fie ca vorbim aici de operatori low-cost sau de linie.
In lipsa unui card de fidelitate, este mai ieftin sa-ti rezervi biletul de avion de pe site-urile de ticketing internationale, deoarece eviti achitarea unor taxe practicate de operatorii aerieni.
Companiile aeriene nu sunt singurele care isi promoveaza ofertele folosind sintagma „de la”. Agentiile de turism din intreaga lume fac acest lucru pentru a atrage cat mai multi clienti.
Astfel, daca o excursie in Thailanda este promovata ca avand un pret mai mic de 800 de euro, sa va asteptati ca la final sa achitati peste 1.100 de euro. Numai taxele de aeroport, neincluse in pret, ajung la circa 390 de euro.
Specialistii in turism spun ca, in acest domeniu este destul de greu sa dai un pret fix pentru un pachet, pentru ca piata este foarte dinamica, preturile se actualizeaza permanent si totul depinde de cerere si oferta.
Sursa: stiri.rol.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co