Interne

Teatrul, magia și jazzul schimbă foaia din calendar la Kulturestock Mogoșoaia 2013

Afis-Kulturestock-31-08--1-09-2013Weeekendul acesta vă așteptăm să trecem de la un anotimp la altul alături de festivalul Kulturestock Mogoșoaia.

Ultima zi de vară o sărbătorim prin teatru și sport. Astfel sâmbătă de la 18.00 copiii vor putea viziona punerea în scena a cunoscutului basm „Fata babei și fata moșului” cu trupa Zurli.

Tot sâmbătă de la 20.30 va avea loc premiera piesei de teatru „Aici e lăcașul bucuriei” adaptare după o idee de Max Frisch în regia Andreei Iacomiță cu Silvana Negruțiu și Simona Grumezea.

Este un spectacol despre alegerile pe care le facem și care devin destinul nostru. Povestea se dezvoltă la granița dintre două lumi: cea a cabaretului și cea a adevărurilor despre relațiile interumane. Dincolo de costumele sclipitoare și de vocile seducătoare descoperim două femei care  se luptă pentru afirmarea propriei identități ca rezultat al unei opțiuni și nu al unui joc al hazardului. Lăcașul bucuriei nu este atât un spațiu cât o stare de spirit. Este un moment în care acceptăm să ne privim cu înțelegere unii pe alții, în care avem curajul să ne și bucurăm de ceea ce am devenit.

La ora 19.00 tot pe aleea principală din Parcul Brâncovenesc va avea loc Crossul pentru copii și tineri. Înscrierea la cross este gratuită și se poate face începând cu ora 18.00. Categoriile de vârstă și distanțele pe care trebuie să alerge concurenții sunt următoarele:

– 7-8 ani: 500 metri

– 9-11 ani: 800 metri

– 12-14 ani: 1500 metri

– 15-17 ani: 1500 metri

Înscrierile se pot face începând cu ora 18.20 până la 18.50 pe aleea principală din Parcul Brâncovenesc (intrarea dinspre benzinăria Lukoil). Crossul pentru Copii și Tineri este organizat de Asocíația Elite Running în parteneriat cu C.S RO Club Maraton, Asociația Manieres și Comuna Mogoșoaia.

Duminică de la ora 18.00 sărbătorim magic prima zi de toamnă alături de Teo Magic Show.

Seara vă aduce porția de relaxare începând cu ora 20.00 alături de Emil Bîzgă Jazz Band.

Program

 Sâmbătă, 31 august

17.00 Ateliere de animație socio-educativă

 18.00 Teatru pentru copii, „Fata babei și fata moșului”, trupa Zurli

19.00 CROSS PENTRU COPII ȘI TINERI, Finalul Proiectului „Alerg un maraton”

 20 30 Piesa de teatru „Aici e lăcașul bucuriei”, regia Andreea Iacomiță


Duminică, 1 septembrie

 17.00 Ateliere de animație socio-educativă

 18.00 Teo Magic Show

 20. 30 Emil Bîzgă Jazz Band

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co