Interne

Televiziunea Travel Mix, prezentă și în grila digitală a operatorului AKTA – național

Televiziunea Travel Mix, prezentă și în grila digitală a operatorului AKTA – național

logo_travelmixÎncepând de luni, 1.07.2013, Televiziunea de Turism a României – TRAVEL MIX este prezentă și în grila digitală, la nivel național, a operatorului AKTA.

TRAVEL MIX își lărgește aria de distribuție cu intrarea în grila AKTA, brand sub care Digital Cable Systems SA furnizează din anul 2005, oferind servicii de televiziune, internet și telefonie clienților rezidențiali, cu preponderență în mediul rural și în orașele mici, având ca arie de acoperire peste 2.500 de localități din 24 de județe.

“Travel Mix este un canal tv românesc profilat pe promovarea turismului autohton şi internațional și prezența lui în grila operatorului telecom AKTA este de bun augur nu doar pentru iubitorii turismului, ci și pentru toți cei care sunt prezenți activ în acest domeniu. Astfel, grație programelor noastre și acoperirii pe care o avem prin distribuția sporită, putem promova și mai bine turismul și implicit România.”

Canalul de turism TRAVEL MIX este prezent pe piaţa din România din 2011, iar obiectivul său este acela de a promova turismul românesc cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. şi de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice. În prezent, TRAVEL MIX reprezintă o sursă de informare tematică pentru toţi telespectatorii, un canal de marketing cu vizibilitate naţională pentru operatorii din turism şi o resursă didactică în industria ospitalităţii.

Televiziunea TRAVEL MIX poate fi recepţionată în reţelel RCS&RDS Digital Naţional, UPC Digital Naţional – canalul 309, Orange TV DTH (satelit), AKTA Digital National, Ines IPTV, Dolce Info, pe tabletă, telefon mobil şi pe internet, la adresa www.travelmix.ro/live .

•••
Laurenţiu MEGELEA
Director General
tv@travelmix.ro
www.travelmix.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co