Publicitate

Top 3 atracții pe care nu trebuie să le ratezi, dacă ajungi în Las Vegas

Să vizitezi Orașul Luminilor este probabil unul din visurile oricărui amator de călătorii. Las Vegas, cel mai mare oraș din statul Nevada, capitală a comitatului Clark din Statele Unite ale Americii, se numără, fără doar și poate, printre cele mai populare destinații turistice din lume.

 Principalele atracții ale Vegas-ului sunt faimoasele cazinouri, pe cât de numeroase, pe atât de luxoase. Adevărate capodopere arhitecturale, cazinouri precum Caesars Palace, Aria, Bellagio, MGM Grand, Golden Nugget, Red Rock, Stratosphere, The Venetian & The Palazzo și multe altele atrag anual milioane de turiști. Interesul pentru cazinourile din Vegas nu a scăzut nici măcar în secolul 21, chiar daca astazi este destul de usor sa inveti sa joci online citind tutoriale precum acesta.

  Totuși, deși în Vegas cam totul se învârte în jurul jocurilor de noroc, sunt și alte locuri, mai mult sau mai puțin legate de faimoasele cazinouri, pe care nu trebuie să le ratezi, în cazul în care vizitezi Orașul Păcatelor.

  Secret Garden & Dolphin Habitat

  Fondată în urmă cu 30 de ani de faimosul duo de magicieni Siegfried & Roy, Grădina Secretă amplasată în interiorul fabulosului resort The Mirage este unul din cele mai populare obiective turistice din Vegas. De-a lungul celor 3 decenii de activitate, milioane de turiști au petrecut clipe de neuitat în acest paradis verde, în care delfinii, tigrii, leii și leoparzii sunt vedetele. Programul „Antrenor pentru o zi”, în cadrul căruia poți interacționa îndeaproape cu delfinii, este unul extrem de apreciat, iar senzația că te afli în junglă este foarte intensă în anumite zone.

  Stratosphere Tower

  Construit între 1992 și 1995, Stratosphere Tower este o adevărate punte către cer, fiind cea mai înaltă clădire din Las Vegas și cel mai înalt turn din categoria Freestanding pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Cu o înălțime de 350.2 metri, turnul este amplasat în cadrul resortului The Strat Hotel Casino & SkyPod, în zona de nord a faimosului bulevard The Strip. În partea de sus a turnului există două punți de observare din care poți admira Las Vegas-ul în toată splendoarea sa și un restaurant rotativ „Top of the World”. Priveliștea și mâncărurile sunt fabuloase, însă nu întotdeauna vei avea parte de liniște în timpul mesei. Asta deoarece amatorii de adrenalină la cel mai înalt nivel (în adevăratul sens al cuvântului) sunt de regulă foarte gălăgioși. Aceștia au la dispoziție 4 variante de distracție, interzise complet cardiacilor: Big Shot, Insanity, SkyJump Las Vegas și X-Scream.  

Hoover Dam

  Construit între anii 1931 și 1936 (în perioada Marii Recesiuni) la granița dintre Arizona și Nevada, Barajul Hoover este o construcție mai mult decât impresionantă, denumită inițial Boulder Dam. La ridicarea construcției au participat mii de muncitori, iar peste o sută și-au pierdut viața. Colosul de beton care închide defileul Black Canion al fluviului Colorado este un baraj gravitațional în arc cu o înălțime de 221 de metri și o lungime de 379 de metri care asigură apă potabilă milioanelor de locuitori din cea mai uscată și toridă regiune din SUA. În anii 60’, barajul Hoover, împreună cu lacul artificial Mead ce se întinde pe o suprafață de aproximativ 400 km, au fost desemnate cel mai popular loc de agrement din America. Ulterior, nivelul lacului a scăzut foarte mult, astfel că zona a mai pierdut din popularitate. Totuși, Hoover rămâne una din cele mai impresionante construcții ale lumii moderne, astfel că se află pe lista majorității turiștilor ce ajung în Las Vegas.

Lista poate continua, pentru ca Vegas-ul are multe de oferit, chiar daca este cunoscut in toata lumea pentru faimoasele cazinouri cu sutele de sloturi.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co