Interne

Top 5 oferte de toamnă pentru o săptămână la munte

A venit toamna, iar muntele atrage din nou din ce în ce mai mulţi turişti. Vă prezintăm cele mai bune cinci oferte pentru o săptămână de vacanţă şi relaxare la munte, potrivit datelor infoturism.ro

 

Buşteni

Preţ: 1.415 lei (337 euro)

Perioada:
01 septembrie – 30 noiembrie

Oferta include şase nopţi de cazare la o pensiune de 3 stele, în regim de demipensiune. Transportul nu este inclus.

Situat la poalele munţilor Bucegi, oraşul Buşteni este punctul de plecare în majoritatea traseelor montane din zonă. În Buşteni s-a inaugurat cea mai modernă pârtie de schi din ţară şi din sud-estul Europei, pârtia Kalinderu, potrivit turistinfo.ro.

Partia Kalinderu este amplasată pe un versant al masivului Caraiman, la circa un kilometru distanţă de centrul localităţii, are o lungime de 1.300 metri, panta medie de 37%, instalaţie de zăpadă artificială şi telescaun.

Printre obiectivele turistice din Buşteni se numără Monumentul Ultima Grenadă, Biserica Domnească, Casa Memorială Cezar Petrescu, Cascada Urlătoarea, Castelul Cantacuzino şi Mănăstirea Caraiman.

 

Poiana Braşov

 

Preţ: 286 euro (1.210 lei)

Perioada: ofertă valabilă până în data de 15 decembrie

Pachetul include 6 nopţi de cazare la hotel de trei stele, cu masă, acces gratuit piscină, saune, jacuzzi, fitness. Preţul nu include transport.

Fondată în 1895, Poiana Braşov a început prin a fi o zonă turistică pentru oraşul Braşov. În 1906, Poiana Braşov a devenit staţiune turistică de ski şi doar trei ani mai târziu a avut loc prima Competiţie de Ski din România.

În prezent, staţiunea arată mai degrabă ca un oraş decât ca o staţiune de ski, deţinând hoteluri luxoase, apartamente de lux şi restaurante clasice, potrivit turistinfo.ro.

Unul dintre cele mai importante obiective turistice ale staţiunii este Centrul de Echitaţie.

 

Voineasa

 

Preţ: 184 euro (780 lei)

Perioada: ofertă valabilă până pe 15 decembrie

Pachetul include 10 nopţi de cazare cu mic dejun inclus, acces liber la piscină, sală fitness, teren sport, jacuzzi, saună, solar, Internet. Preţul nu include transport.

Staţiunea Voineasa este situată pe Valea Lotrului , la poalele Munţilor Lotrului (Carpaţii Meridionali). În împrejurimile staţiunii se poate vizita lacul Vidra şi rezervaţia Latorita cuprinzând pădurea care se întinde pe 650 hectare, potrivit turistinfo.ro.

Climatul tonic, puternic ionizat, bogat în aerosoli, constituie principalul factor terapeutic şi este recomandat în tratarea anemiilor secundare, neuro-asteniilor.

Printre obiectivele turistice din Voineasa putem enumera Lacul Calcescu, Lacul de acumulare Brădişor, Lacul de acumulare Petrimanu, Lacul de acumulare Vidra.

 

Predeal

 

Preţ: 182 euro (775 lei)

Perioada: ofertă valabilă până la data de 23 decembrie

Sejurul include şapte nopţi de cazare la hotel de patru stele. Preţul nu include transport.

Staţiunea montană de schi Predeal este situată la o altitudine de 1.100 metri şi beneficiază de pârtii de schi alpin dotate cu transport pe cablu, instalaţie de iluminat pe timpul nopţii şi zăpadă artificială. În Predeal găsim şi terenuri de tenis, precum şi un fond de vânătoare.

Staţiunea se mândreşte cu renumită Mănăstire Predeal.

 

Braşov

 

Preţ: 159 euro (679 lei)

Perioada: ofertă valabilă până la data de 10 decembrie

Sejurul include şase nopţi de cazare la hotel de patru stele, cu pensiune completă.

Braşovul este situat în partea central-estică a României, la poalele vârfului Tampa (967 metri), potrivit turistinfo.ro

Datorită numeroaselor monumente istorice şi artistice, este unul dintre cele mai importante centre turistice ale ţării.

Principala atracţie o reprezintă oraşul vechi – cartierul Schei, unde se regăsesc o mulţime de case şi obiecte vechi, în special pe filon religios.

sursa: wall-street.ro

 

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co