Articole

Topul celor mai ieftine, dar şi al celor mai scumpe, oferte de vacanţă, în România şi în străinătate

 

În topul destinaţiilor preferate de români atunci când vine vorba de alegerea unei vacanţe înţarăse menţine pe primul loc, în această perioadă, litoralul Mării Negre. El este urmat de turismul rural, în special de pensiunile din zonele Bran-Moeciu,Sibiuşi Maramureş. Pe locul al treilea, ca destinaţie preferată de turiştii români înţară, se află staţiunile balneo-climaterice, iar pe ultimul loc staţiunile montane.

Preţurile unei vacanţe în străinătate variază între 100 şi 4.000 de euro pe săptămână, în timp ce un turist care alege să îşi petreacă vacanţa în România va plăti o sumă cuprinsă între 500 şi 1.000 de lei, pentru cele mai ieftine destinaţii din ţară.

Vă prezentăm topurile celor mai ieftine destinaţii de vacanţă din ţară şi din străinătate, topul staţiunilor preferate de români în ţară şi în străinătate şi topul principalelor destinaţii din România preferate de turiştii străini, conform datelor obţinute de gândul de la principalele agenţii de turism din ţară şi din partea consultanţilor de specialitate.

Topul celor mai căutate staţiuni de pe litoralul românesc

1. Mamaia – se menţine pe primul loc şi anul acesta;

2. Neptun, Olimp şi Jupiter – revin în preferinţele românilor;

3. Costineşti şi Vama Veche – sunt preferate de tineri;

4. Eforie Nord – preferată în special de persoanele cu vârste de peste 50 de ani pentru sejururile cu tratament inclus.

În Neptun – Olimp există un hotel care oferă servicii de spa şi de refacere pentru persoanele cu vârste cuprinse între 30-40 de ani, care aleg această destinaţie pentru a se relaxa.

Care sunt cele mai ieftine destinaţii turistice din România

1.Pe litoral

• la hotelurile de 2 şi 3 stele din Eforie Nord, Eforie Sud, Venus şi Saturn, unde preţul de cazare, pe săptămână, pentru o cameră, cu mic dejun inclus, ajunge la 500-600 de lei;

• la hotelurile de o stea şi 2 stele din Vama Veche;

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co