Stiri

Tot mai mulți turiști își plătesc vacanţa în rate!

618279_83962631 (2)În ultimii doi ani, numărul turiştilor care şi-au plătit vacanţa în rate a crescut de cinci ori. Astfel, peste 10.000 de români care au mers la mare în această vară, și-au achitat cheltuielile cu cardurile de credit, potrivit unui studiu al agenţiei Mareea, citat de agenția Mediafax.

„Din cele aproximativ 6.000 de locuri (3.000 de camere) în hotelurile all inclusive de pe litoral, unde şi-au petrecut vacanţa în această vară aproximativ 35.000 de familii de români, peste 2.500 de familii (mai mult de 6.000 de persoane) au achiziţionat pachetele turistice cu cardurile de rate”, a declarat Marius Usturoiu, proprietarul Mareea. Această agenţie vinde cele mai multe pachete turistice pe litoral, fiind totodată și administratorul complexului all inclusive Family Club Mercur-Minerva din Mamaia.

„Creşterea din ultimii doi ani se explică prin faptul că băncile au consolidat produsul. Pe de altă parte, din ce în ce mai mulţi turişti au considerat convenabil ca efortul financiar să fie dispersat pe mai multe luni”, a explicat Usturoiu.

Vacanţele în rate pot fi cumpărate de la agenţiile de turism care au încheiat acorduri cu băncile.

Sursa: Mediafax.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co