Interne

Transport ieftin de la aeroport

Transport ieftin de la aeroport

Transferul de la aeroport la destinatie este o problema pe care trebuie sa o rezolvi inainte de plecare. Oboseala acumulata pe drum si dorinta de a ajunge cat mai repede in camera de hotel te pot impinge sa iei decizii gresite, care te costa mult.

Asa ca, verifica site-ul oficial al aeroportului de destinatie. Acolo gasesti informatii cu privire la mijloacele de transport existente spre oras. Poate fi vorba despre autobuze, metrou, taxi, masini inchiriate, masini de lux etc. Unele aeroporturi, cum este cel din Berlin, au gara foarte aproape si poti ajunge pe jos de la aeroport, pe un trotuar special creat pentru legatura.

Pe site-urile aeroporturilor sunt linkuri spre paginile site-urilor oficiale ale mijloacelor de transport in comun (autobuze, metrouri, trenuri etc), precum si harti care te ajuta sa-ti faci o idee inca de acasa despre directia in care trebuie sa mergi.

Ghidurile de calatorie, indiferent de natura lor (tiparite, online) iti pot oferi informatii utile cu privire la transferul de la aeroport. Pe langa mijloacele de transport, din ghiduri afli si sfaturi cu privire la cele mai bune modalitati de transport, dar si recomandari privind siguranta. In unele aeroporturi, de exemplu, nu este recomandat sa alegi decat anumite companii de taxi.

Daca ti-ai rezervat cazarea printr-o agentie de turism, poti solicita si un serviciu de transfer pana la hotel. Un astfel de serviciu costa mai mult decat un bilet de metrou sau autobuz, dar este mai ieftin decat taxiul.

In plus, printr-o agentie ai mai multa siguranta, ceea ce s-ar putea sa-ti foloseasca atunci cand calatoresti cu copiii si este prea complicat sau riscant sa mergeti pe cont propriu.

Sursa: turism.acasa.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co