Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Transylvania Tourism Fair 2012

Transylvania Tourism Fair 2012

Patronatul Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România invită operatorii de turism să participe în calitate de expozanţi la Transylvania Tourism Fair 2012, care se va desfăşura la Braşov, în perioada 30 martie – 1 aprilie 2012.

Târgul de turism de la Braşov TTF face parte din Calendarul Târgurilor ANAT 2012 şi se adresează autorităţilor şi asociaţiilor profesionale din turism, agenţiilor de turism şi touroperatorilor, staţiunilor turistice, complexelor balneare, hotelurilor şi companiilor hoteliere, pensiunilor, cabanelor, campingurilor, editurilor şi publicaţiilor din turism, băncilor şi societăţilor de asigurări, companiilor aeriene, etc. Evenimentul, ajuns la V-a ediţie, se va desfăşura la Braşov Business Park.

Până în acest moment s-au înscris 13 expozanţi printre care Interra, Prompt Service, Prestige Tours, Malta Travel, Kusadasi, Paralela 45, Perfect Tour, TUI Travel Center dar şi agenţii de turism din regiune.

Alocarea standurilor se va face în ordinea înscrierilor transmise la Patronatul A.N.A.T. – Regiunea Centru. Documentele pentru înscriere târg, ”Formular înscriere” şi ”Contract participare”, pot fi descărcate de pe site-urile oficiale ale târgului (www.transylvaniatourismfair.ro şi www.ttf.ro), unde puteţi vizualiza şi organigrama celei de a V-a editii, cu înscrierile la zi, şi mai multe informaţii despre primele ediţii. Tarifele pentru închirierea unui stand le puteţi vedea pe site-ul ANAT.

Sursa: www.horeca.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co