Interne

Travel Mix emite in reteaua UPC Digital National

Comunicat de presă

Bucureşti, 28 iunie 2011

 

 

 

 De astăzi, 28 iunie 2011, Travel Mix – Televiziunea Naţională de Turism emite şi în reţeaua UPC Digital, la nivel naţional, în pachetul de bază pe canalul 309.

 Canalul de turism Travel Mix, este prezent pe piața din România din 17 martie 2011, dată la care a avut loc lansarea oficială a postului, în cadrul Târgului de Turism organizat de ANAT la Palatul Parlamentului.

UPC este unul dintre cei mai importanţi jucatori din piaţa serviciilor de televiziune din România și începând de astăzi oferă tuturor abonaților UPC digital un canal tv profilat pe promovarea turismului autohton si internațional.

 Obiectivul Travel Mix este de a promova turismul cât mai bine, în toate formele lui: călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism, etc. și de a oferi posibilitatea tuturor să descopere noi destinații turistice.

 Începând de astăzi, un numar mult mai mare de telespectatori au la dispoziţie o noua sursă de inspiraţie pentru călătoriile lor și modalități diverse de petrecere a timpului liber în spaţii destinate exclusiv relaxării, iar operatorii din turism iși pot prezenta serviciile turistice unui numar mult mai mare de potentiali clienti.

 Televiziunea transformă în turist fiecare telespectator, îl ia cu ea în explorare, în descifrarea codului poporului român si oferă posibilitatea întoarcerii la natură, la lumea sinceră a pădurilor, a râurilor cristaline, a florei și faunei pe care omul nu a reușit, încă, să o altereze prin prezența sa cotidiană. Călătorul se-nconjoară de ceea ce este tradițional, întorcându-se la origini prin simplitatea trăirilor în armonie cu natura și în ritm cu folclorul românesc.

 Telespectatorul are posibilitatea de a-și satisface curiozitatea în ceea ce privește destinații de vis, hoinărind prin imagini în locuri nevisate, cu speranța că într-o zi va păși în această lume spectaculoasă. Devenit prizonier fără voie pe țărmul propriului fotoliu – acesta se poate relaxa cu imagini de un colorit viu, desprinse dintr-o paletă pe care zeii și-au revărsat toate capriciile.

 Travel Mix pune în valoare spiritul de aventură, dezvăluie locuri și momente de viață unice posibile prin abandonul, fie și doar pentru scurt timp, într-o lume care contrastează puternic cu cea în care trăim zi de zi.

 Sunt prezentate, pe rând, în toată splendoarea lor, biserici, mănăstiri și alte lăcașuri de cult, în contextul continuității noastre pe aceste meleaguri. Lumea peșterilor își are de asemenea poveștile ei și propriile comori, un univers de o frumusețe rară pe care astăzi îl putem explora în voie.

 Televiziunea prezinta mâncăruri exotice, rețete si arome unice transmise din vechime,  al căror secret e păstrat cu sfințenie de maeștri bucătari, și inovații gastronomice capabile să convertească la noi pofte până și cele mai conservatoare papile gustative. Bucătari experimentaţi sau pur şi simplu oameni pasionaţi prezintă bucătăriile lumii şi nu este nevoie de paşaport, deoarece bunul gust nu are graniţe.

 Travel Mix aparţine companiei de media MIXMONTAN SRL, firmă care are în portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei și postul de Radio Best FM.

 •••

Persoană de contact:

 Laura Iacob

Director Marketing&PR

Travel Mix

0746-188.901

laura.iacob@travelmix.ro

www.travelmix.ro

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co