Evenimente

TripGate

TripGate

Bucuresti, Romania, 5 Decembrie, 2013: Travelport, lider in distributia de servicii si comert online pentru industria globala de turism, a lansat un nou tool online dedicat rezervarilor corporate (Corporate Booking Tool –CBT) pentru companiile si agentii de turism business din Romania. Noul produs, TripGate™, a fost dezvoltat in parteneriat cu TravelTech, o companie poloneza de top in domeniul tehnologiei pentru segmentul de turism, si aduce un set de noi optiuni in premiera pentru industria din Romania.
TripGate a fost proiectat pentru a oferi o solutie simpla, rapida si sigura destinata SME-urile (IMM-urilor) care in trecut nu au avut oportunitatea de a beneficia de un Corporate Booking Tool. Varianta online a CBT, disponibila si in limba romana, se bazeaza pe continut local si global profitand de experienta Travelport in domeniul turismului business.
Izabela Cotinescu, CEO la Carpatour a declarat: “Se incearca de mai mult timp gasirea unei modalitati pentru dezvoltarea ofertelor pe segmentul business, iar TripGate s-a dovedit solutia ideala care ne satisface cerintele. Este foarte important pentru noi ca ne pune la dispozitie continutul si tehnologia necesara, clientilor nostri, asigurandu-ne un avantaj in fata concurentei.”
“Am identificat o nevoie clara pentru un tool specific segmentului corporate care poate fi utilizat de companii de toate marimile, in special de cele caracterizate ca si SME”, a declarat Anca Stanese, Regional Manager Eastern Europe, Travelport. “Suntem increzatori ca multe companii din toata tara vor vedea in acest produs o oportunitate de a avea mai mult control asupra rezervarilor, o optimizare a bugetului de deplasare cat si imbunatatirea experientei utilizatorului”.
Legat de parteneriatul cu Travelport, Presedintele TravelTech Marcin Pilarski spunea :
“Prin imbinarea experientei noastre in furnizarea de solutii online si continutul global al Travelport, suntem siguri ca TripGate va avea un impact pozitiv pe piata din Romania.”
TripGate este disponibil pentru agentii din Europa de Est intr-o multitudine de limbi: romana, maghiara, poloneza si engleza.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co