Interne

Tumbe la înălţime – VIDEO

Tumbe la înălţime – VIDEO

Tinerii în căutare de senzaţii tari pare că şi-au găsit sportul preferat: „săritura cu cordelina”. Un sport extrem care pare asemănător cu bungee jumping-ul. Săritul cu cordelina a fost inventat de Dan Osman, un alpinist american amator de sporturi extreme, în ziua în care a sărit de pe o faleză pe care tocmai o escaladase, legat de o cordelină. Ceva mai puţin periculos, numit High Jump, poţi încerca şi pe litoralul românesc.

În schimbul a 15 sau 20 de lei, turiştii fac tumbe la înălţime. Cei care vor senzaţii tari pot alege corzile elastice. Cei mai puţin îndrăzneţi se mulţumesc cu Bungy Trambuline. Turiştii din staţiunea Mamaia care vor adrenalina aleg salturile în corzile elastice sau High Jump, după cum scrie pe panoul de la intrare.

Cei mai puţin îndrăzneţi optează pentru Bungy Trambuline – un mecanism asemănător High Jump, însă montat la o înălţime redusă. Trei minute de salturi şi tumbe costă 8 lei. Cine consideră şi această trambulină ca fiind periculoasă, atunci aleg distracţia în deja cunoscuta saltea din elastic. Pentru cinci minute de zbenguială trebuie să platiti 4 lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co