Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Turistii de pe Litoral, vegheati de pe apa, de pe plaja si din aer

Turistii de pe Litoral, vegheati de pe apa, de pe plaja si din aer

Peste 850 de de poliţişti, jandarmi şi pompieri din întreaga ţară sunt mobilizaţi, în această vară, pe litoralul Mării Negre pentru a veghea la buna desfăşurare a sezonului turistic.

Poliţiştii veniţi din ţară sunt detaşaţi în echipe de câte 225, de pe 1 iulie până pe 1 septembrie. „Mobilizarea” generală a început cu jandarmii şi poliţiştii de frontieră. Cei veniţi din provincie au intrat, deja, în pâine şi vor sta până pe 15 septembrie.

Unii execută misiuni noaptea, prin preajma discotecilor sau a teraselor, iar alții ziua pe plajă, printre pături şi prosoape în căutarea hoţilor, a prostituatelor, a traficanţilor de droguri sau de alte produse interzise. Alţii au grijă să nu se rătăcească vreun turist sau ambarcaţiuni în larg.

„Ochii vigilenţi” ai angajaţilor Ministerului Administraţiei şi Internelor (MAI) îi vor supraveghea pe turişti mai ales în localităţile Năvodari, Mamaia, Constanţa, Eforie, Costineşti, Neptun, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche, Techirghiol şi Limanu.

Cu ochii şi pe Delta Dunării

Şi în Delta Dunării Poliţia de Frontieră Română va fi atentă la navele şi ambarcaţiunile care străbat fluviul prin rezervaţia naturală. Şalupele oamenilor legii vor interveni atât pentru salvarea de vieţi oameneşti dar şi împotriva braconierilor sau a celor care poluează râul.

În acest timp, Inspectoratul General de Aviaţie al M.A.I. va supraveghea, din elicoptere, traficului rutier, dar vor fi atenţi şi la fapte care pot pune în pericol viaţa sau bunurile turiştilor.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co