Imobiliare Valea Prahovei
Evenimente

Turul Mării Negre. „Aleargă pentru o mare curată!”

Hai la un cros dedicat Mării Negre! Turul Mării Negre are ca scop conștientizarea elevilor și a populației cu privire la impactul deșeurilor marine asupra mediului costier. „Aleargă pentru o mare curată!” este sloganul evenimentului

Crosul va avea loc duminică, 30 octombrie 2016, pe plaja Modern din Constanța, începând cu ora 12:00. Participanții sunt așteptați pe plajă de la ora 11:00, pentru a putea realiza toate formalitățile de participare (înscrierea pe liste, atribuirea numerelor de participare). De asemenea, participarea la cros se va face pe baza unei „taxe de participare”, reprezentată de un deșeu colectat de pe plajă.

Turul va fi format din două trasee, fiind accesibil tuturor persoanelor, de diferite categorii de vârstă. Primul traseu, cel mai lung, se va desfășura pe distanța plaja Modern – Universitate și retur, iar al doilea traseu, cel scurt, va avea loc pe distanța plaja Modern – Zorile și retur. De asemenea, vor avea loc și diverse activități și jocuri ce au ca scop încurajarea populației în procesul de colectare selectivă a deșeurilor.

Organizatorul evenimentului este Organizaţia Neguvernamentală Ecologistă Mare Nostrum Constanţa. Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co