Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Un an bun pentru turism

Un an bun pentru turism

E din ce în ce mai bine pentru turismul românesc. Elena Udrea a prezentat astăzi bilanţul pe 2011 al instituţiei pe care o conduce. Ministrul Dezvoltării Regionale şi al Turismului s-a lăudat cu creşterea de 17 procente pe care a înregistrat-o turismul românesc în primele trei trimestre ale anului.

Udrea recunoaşte că lipsa banilor şi-a spus cuvântul în anul care tocmai se încheie. Unele proiecte au fost temporizate, altele stopate şi s-a impus prioritizarea obiectivelor. În plus s-au căutat surse alternative de fonduri, mai ales în mediul privat.

Totuşi, investiţiile au rămas o prioritate mai ales în sectorul turistic. Statisticile din turism o fac pe Elena Udrea să privească foarte optimist anul 2012.

Cu încasări mai mari cu 17% faţă de anul trecut, turismul românesc a câştigat de pe urma campaniilor iniţiate de minister, dar şi a documentarului „Wild Carpathia” în care prinţul Charles promovează România. Până şi filmul „Twilight” a trezit curiozitatea străinilor faţă de România, crede Elena Udrea.

Acţiunile de promovare vor continua şi în 2012, când se caută extinderea pe internet a promovării. În plus, investiţiile în turism vor viza dezvoltarea unor sectoare cheie, precum turismul montan, turismul balnear şi turismul cultural.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co