Interne

Un miliardar nepalez, interesat să investească în zona Slănic Moldova

Investitorul nepalez Binod Chaudhary, care controlează primul conglomerat nepalez cu peste 40 de companii, Chaudhary Group, a efectuat recent o vizită în România, în urma căreia a identificat noi oportunităţi de investiţii în zona Slănic Moldova. Citeşte ce l-a impresionat pe omul de afaceri din Nepal.

Pe parcursul şederii în România, Binod Chaudhary a fost cazat la vila Siam, recent inaugurată de o româncă, în urma unei investiţii de 2 milioane de euro.
“Plăcut impresionat de oameni, peisaj şi frumusetile ivite la tot pasul, acesta a identificat oportunităţile de investiţie cu un potenţial ridicat din zonă, după exemplul apropiat al Vilei Siam. În urma vizitei sale, a avut ocazia de a-l cunoaşte pe primarul din Slănic Moldova cu care a discutat posibilele investiţii care i-au atras atenţia în regiune”, se arată într-un comunicat.
Binod Chaudhary reprezintă a 3-a generatie nepaleză Marwari, a cărei afacere de familie devine prima multinaţională din Nepal, pe care Forbes Asia a numit-o recent ”printre cele mai bogate familii non-regale din Nepal”.
Este membru al Parlamentului şi Adunării Constituante din Nepal, precum şi Preşedinte şi Director General al Chaudhary Group. Printre planurile sale se numără 7 lanţuri hoteliere pe categorii diferite în Asia şi multe alte investiţii grandioase care să ridice puterea economică şi politică, alături de imaginea RFD Nepal pe tot mapamondul.
Fiind prima organizaţie nepaleză cu o reţea de distribuţie proprie ce acoperă subcontinentul, grupul Chaudhary are o prezenţă substanţiala pe piaţa alimentelor şi băuturilor din Asia de Sud.
Vila Siam, clasificată la 5 stele, este una dintre primele unităţi de cazare tematice din România.

sursa: wall-street.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co