Interne

Unde a fost lansat primul Wine Spa din România?

Riserva Wine Spa aduce în premieră pe piața de wellness & beauty din România tratamentele pe bază de vinoterapie, scrie Dailybusiness.ro. Acest lucru include țara noastră pe harta turismului de spa exclusivist, alături de Franța, Australia, America, Noua Zeelanda și Africa de Sud.

Vinoterapia stoarce secretele boabei de strugure in tratamente cu viniferina, polifenoli si antioxidanti care purifica, detoxifica, hranesc pielea si previn imbatranirea. Buchetul de terapii Riserva foloseste exclusiv produse de origine controlata, precum Caudalie, completate de cea mai moderna linie de tratamente de la FisioKinlab, Kinesio Calarco Method.

2463bg (1)

Miraculosul spa a fost lansat în luna octombrie de Ramada Oradea, clasificat la patru stele, hotel ce a fost deschis în mai 2010, în urma unei investiții de 12 milioane de euro. Acesta face parte din lanțul hotelier Ramada, deținut de grupul Wyndham Worldwide – 830 de hoteluri în peste 50 de țări. Ramada este prezent în România cu patru hoteluri în București și încă șase în Brașov, Cluj-Napoca, Sibiu, Iași, Pitești și Oradea.

Riserva Spa Signatures abordează holistic starea de bine, incluzând tratamente pentru mâini și picioare, exfolieri și diferite tipuri de masaje, iar ritualurile intitulate sugestiv Merlot, Pinotage, Cabernet sau Divinum, sunt asociate la final cu un vin. Face & Body Collection, create atât pentru bărbați, cât și pentru femei, se adresează fiecărui tip de ten în parte.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co