Interne

Unde aleg românii să-şi petreacă Sărbătorile de iarnă

Viena, Budapesta şi Praga se află în topul destinaţiilor de vacanţă preferate de români în perioada Sărbătorilor de iarnă, potrivit datelor furnizate, miercuri, de site-ul de rezervări hoteliere HotelPeeps.ro.

Următoarele locuri în topul destinaţiilor în care îşi doresc românii să îşi petreacă Sărbătorile de iarnă suntParis, Londra sau Milano. Nu sunt excluse niciIstanbul, Roma sauAmsterdam, recunoscute pentru farmecul din perioada sărbătorilor.

‘HotelPeeps.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a analiza preţurile medii de cazare şi evenimentele importante pe o perioadă de patru luni în viitor, totul cu preţuri reale, disponibile pentru rezervare pe loc. Astfel, prin intermediul HotelPeeps.ro turiştii pot realiza rezervări pentru cazare în peste 125.000 de hoteluri din peste 20.000 destinaţii la preţuri chiar şi cu 75% mai scăzute decât media pieţei ‘, a spust Alexandru Lăpuşan, CEO Zitec, companie care deţine site-ul HotelPeeps.

Conform datelor HotelPeeps.ro, în perioada de dinaintea Crăciunului cel mai mic preţ mediu pentru o singură noapte de cazare la un hotel de până la cinci stele se înregistrează în Budapesta, în perioada 9 – 15 decembrie, de 33 deeuro. Pentru Praga, românii se pot caza în perioada 1-5 decembrie cu un cost mediu de 39 de euro pe noapte.

În ceea ce priveşte hotelurile de 5 stele din oraşele aflate în topul destinaţiilor dorite de români în preajma sărbătorilor, cele mai ieftine oferte se pot găsi în Budapesta, cu un preţ mediu de 65 euro/noapte în zilele de 24 şi 25 decembrie, şi Praga, cu un cost mediu de 75 de euro/ noapte în perioada 11 – 25 decembrie.

De Revelion, în perioada 26 decembrie – 1 ianuarie, preţurile cresc cu 10% până la 210%, conform datelor HotelPeeps.ro.

sursa: money.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co