Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Va asteptam la CARPATHIAN’S SOFT ENDURO MEETING!

CARPATHIAN’S SOFT ENDURO MEETING – editia 1 este un festival moto cu caracter SOFT ENDURO care se va desfasura in data de 15 – 16 – 17 IUNIE 2012, in Muntii SUREANU, locatia ,, LA CARARI” la aproximativ 50 km de Sebes si 30 km de Sasciori (un sat pe Transalpina).

Distante aproximative fata de marile orase din Romania:
– Arad – 220 km
– Cluj – 190 km
– Sibiu – 66 km
– Targu Mures – 146 km
– Bucuresti – 360 km

LOCATIE:
Locatia numita “LA CARARI” la o altitudine de aproximativ 1400 metrii, In Muntii Sureanu, in zona stanelor de vara din acesti munti!
Coordonate GPS ale taberei : N 45* 43′ 18″ – E 23* 30′ 28″

CAZAREA:
Se va face la cabanele numite: PENSIUNILE CANDEA / TABARA LA CARARI. Acolo se vor servi mancaruri traditionale cu ingrediente facute in zona, bauturi naturale obtinute de asemenea local. Cazar se poate face de asemenea si la cort, in curte ingradita.

Cum se ajunge la locatie:
Coordonate GPS ale taberei: N 45* 43′ 18″ – E 23* 30′ 28″
Satul SASCIORI de la Transalpina -> Sebes pe Transalpina -> satul SASCIORI -> satul LOMAN -> “LA CARARI”

SCOPUL SI DESFASURAREA EVENIMENTELOR/PROGRAMUL: Scopul principal al evenimentului este promovarea si ocrotirea naturii, de catre iubitorii vietii pe 2 roti.

– parcurgerea tuturor traseelor turistice pe pe motociclete
– vizitarea diferitelor obiective turistice din aceste zone: Varful Sureanu, Varul Carpa, Varful Ausel, Iezerul Sureanu, Cabana Sureanu, Partiile de schi “Luncile Prigoanei”, Zonele unde stau oile si restul animalelor in perioada de vara, Lacul Oasa, Zona Obarsia Lotrului, Valea Cugirului, etc.
– combinarea pasiunii pentru motociclete, cu placerea de a iesi in natura.
– Promovarea turistica a zonei pe plan National, cat si a Romaniei pe plan international.
– Sambata, pe la jumatatea zilei si a traseului, se va poposi la o stana de oi, unde toti participantii vor servii o specialitate care s-a nascut in acea zona: inturnat (un fel de bulz).
CARPATHIAN’S SOFT ENDURO MEETING – editia 1 este un festival organizat de magazinul ONLINE de motociclete WWW.ACHIMOTO.RO alaturi de proiectul de turism moto CARPATHIANS MOTO ADVENTURES.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co