Externe

Vă place Bach?

Vă place Bach?

Vă place Bach? E întrebarea pe care v-o pune Răzvan Suma în primul său turneu naţional solo. Între 1 şi 21 martie, Răzvan Suma va ajunge în 8 oraşe din ţară, unde va interpreta integrala suitelor pentru violoncel solo scrise de Bach.
Turneul naţional Vă place BACH? aduce în România trei premiere în domeniul muzicii clasice: prima interpretare a unui artist roman, într-un singur concert, a integralei de suite pentru violoncel semnate de Bach, primul turneu solo prezentat de tânărul muzician Răzvan Suma şi un spectacol multimedia de proiecţii pe panouri translucide.
Răzvan Suma este printre cei mai activi tineri instrumentişti din România.Artistul are un repertoriu cuprinzător, realizat în peste cinci sute de recitaluri şi concerte susţinute în întreaga lume. Suma lucrează des cu pianistul spaniol Josu Okinena, alături de care a concertat în săli ca “Auditorio Nacional de Madrid”, „Teatro Colon” din Buenos Aires, „Kursall” din San Sebastian. În martie, însă, Suma va interpreta singur lucrările lui Bach.
Fiecare dintre concertele incluse în turneul naţional Vă place BACH? promite o  demonstrație senzațională de virtuozitate tehnică şi sensibilitate artistică, într-un eveniment complet de muzică şi artă vizuală. Turneul poposeşte în oraşele Braşov, Arcuş, Bistriţa, Baia Mare, Piteşti, Bacău, Dumbrăveni şi se va finaliza în Bucureşti, la Sala Radio, pe 21 martie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co