Imobiliare Valea Prahovei
Interne

Vacantă cu buget redus

Vacantă cu buget redus

Cand ne gandim la vacanta ne preocupa destinatia, dar in aceeasi masura si pretul pe care urmeaza sa-l platim. Vacanta cu buget redus depinde de mai multi factori – in general de perioadă si locaţie. Pentru a putea calatori ieftin, trebuie sa fii mereu atenta la oprtunitati si sa fii pregatita sa le „prinzi” atunci cand ele apar.

Tarile cu nivelul de trai mai scazut sunt destinatii ideale pentru calatoriile cu buget redus. Nu este mare diferenta intre plajele Europei sau Americii Latine, Africa sau Asia, diferenta simtindu-se numai in pret. Vei avea parte de aceeasi relaxare si de aceeasi briza. Hotelurile, transportul, mancarea si bauturile sunt mult mai „economice” in tari mai putin cunoscute si „calatorite” .

Pentru o vacanta low cost poti sa vorbesti direct cu agentii de turism din tara destinatiei tale. Exista numeroase pagini web care iti opera pachete promotionale si reduceri. Agentii locali cunosc cel mai bine piata si iti pot oferi mai multe informatii ajutatoare.

De asemenea, la sfarsit de sezon se plateste mult mai putin decat in perioada de varf pentru aceleasi servicii. In acelasi timp daca iti vei programa bine aceasta calatorie, in afara sezonului va fi si mult mai lejer, placut si relaxant.

Una din devizele calatoriilor cu buget scazut este sa nu platesti prea mult pentru lucruri pe care nu le folosesti. Cu aceleasi facilitati, un hotel de 5 stele va costa dublu fata de unul de 4 sau 3 stele. Cei mai multi care calatoresc folosesc hotelul doar pentru dormit, deci nu are sens sa platesti in plus pentru piscina, internet, cand nu ai de gand sa le folosesti.

O parte din companiile de zbor ofera si cazare in pretul biletului, in hotelul aeroportului. Insa, asigura-te ca hotelul si aeroportul nu sunt departe de oras, altfel banii economisiti se vor duce pe taxi sau transport. Poti in acelasi timp sa iti achizitionezi biletele cu cateva luni inainte de calatorie, beneficiind astfel de preturi mici.

Dar nu uita, sa fie ieftin nu e totul, asigura-te ca locatia este mereu sigura, siguranta este pe primul loc!

Sursa: turism.bzi.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co