Externe

Vacanţă în America de Sud

Vacanţă în America de Sud

America de Sud nu este în topul destinaţiilor de vacanţă preferate de turiştii din toată lumea. Motivele sunt lesne de înţeles, dar nu neapărat întemeiate. Foarte mulţi ignoră frumuseţile unice din sudul continentului american, în vreme ce alţii dau înapoi, pentru că se tem din cauza nivelului ridicat de infracţionalitate din aceste locuri. Dacă în chestiunea siguranţei, lucrurile sunt discutabile, atractivitatea zonei n-ar trebui să stea sub semnul întrebării.
O documentare serioasă scoate la iveală zeci de obiective fascinante pe care le putem cunoaşte în America de Sud. De la cel mai mare deşert de sare din lume care se află în Bolivia la arhipeleagul izolat Bocas del Toro din Panama şi apoi până la capătul Pământului în Patagonia Chileană, America de Sud e un spaţiu al contrastelor nebănuite şi al misterelor ce aşteaptă să se descopere vizitatorilor curajoşi. Cum sună circuitele propuse de agenţiile de la noi pe tărâmul sud-american?
Puteţi alege, de pildă, un circuit Mexic-Cuba sau un pachet Argentina-Chile-Insula Paştelui. De regulă, astfel de călătorii sunt organizate de agenţii primăvara sau toamna, când vremea este cea mai îngăduitoare cu turiştii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co