Interne

Valentine’s Day vs Dragobete.

Valentine’s Day vs Dragobete.

Nationalist sau adept al sarbatorilor de import, in februarie nu ai cum sa ocolesti una dintre cele doua sarbatori ale dragostei. Anul acesta Dragobete castiga lupta cu Valentine’s, in randul afacerilor cluburilor si restaurantelor bucurestene, avand mai multe avantaje de partea sa.

Cele doua sarbatori ale dragostei, cosmopolitul Valentine’s Day si autohtonul Dragobete, prilejuiesc o crestere a afacerilor pentru cluburi si restaurante. Interesant ar fi sa aflam care dintre cele doua evenimente iese invingator anul acesta, prin prisma incasarilor, si de ce?

Anul acesta mai aproape de linia castigatoare este sarbatoarea noastra. Dragobetele a cazut intr-o vineri, zi in care lumea este mai dispusa sa isi petreaca seara in oras, dupa ce Valentine’s Day a fost intr-o marti.

Din acest motiv, cluburile organizeaza intr-un numar mai mare petreceri tematice vinerea decat martea.

In plus, vremea a inceput sa se incalzeasca, astfel ca 24 februarie este mai prietenos pentru perechi decat 14 februarie , zi in care termometrele indicau temperaturi foarte scazute.

Asadar Dragobete bate de departe Valentine’s in acest an din punctul de vedere al incasarilor localurilor.

Cele doua sarbatori ale iubirii au impulsionat puternic si alte business-uri, precum florariile online sau casele de bijuterii. Asadar, in luna februarie  dragostea este o afacere profitabila.

Sursa: www.dailybusiness.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co