Imobiliare Valea Prahovei
Interne

VARA E CA IARNA…

VARA E CA IARNA…

Pe partia Kalinderu din statiunea Busteni va puteti da cu sania chiar si acum! Nu mai este zapada, insa aici exista “sania pe sine” care provoaca aceleasi senzatii, poate chiar si mai tari, decat cele de pe o sanie obisnuita. “Fun-park Kalinderu” din statiunea Busteni si-a deschis portile si asteapta turistii care vin in week-end pe Valea Prahovei si sunt dornici de atmosfera de pe partie chiar si pe timpul verii. In fun-park exista si o suprafata artificiala pentru cei care vor sa schieze dar sunt si alte posibilitati de distractie.

Telescaunul nu functioneaza deocamdata insa preturile la celelalte instalatii vor atrage cu siguranta foarte multi turisti in sezonul cald. In asteptarea acestora, administratorii parcului pregatesc si alte surprize.

In acest moment, o cursa cu sania-tobogan costa 5 roni, iar la mai mult de 5 curse se fac reduceri. Pentru banda tubing folosita la alunecarea cu colaci pe pista special amenajata 5 urcari costa numai 10 lei. Pe suprafata artificiala de schi impatimitii acestui sport aproape ca pot uita ca iarna este inca departe…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co