Interne

Vedere de Asupra Lumii

Vedere de Asupra Lumii

Dacă vă plac lucrările de grafică, o să vă bucuraţi cu siguranţă de expoziţia retrospectivă a lui Gabriel Manolescu, găzduită de o cafenea din apropierea Ateneului Român. Vernisată duminică, expoziţia „Vedere deAsupra Lumii” cuprinde lucrări create în trei decenii de activitate.

Temele, compoziţia şi cromatica variază, dar se simte în fiecare lucrare o imaginaţie aparte a celui care le semnează. Desenele lui Gabriel Manolescu par a avea ca materie primă rigoarea liniilor, pe care creaturile sale fantastice, paradoxal, o contrazic şi o confirmă, în acelaşi timp.

Lucrările semnate Gabriel Manolescu, alb-negru sau color, au fost prezente  de-a lungul anilor în diferite expoziţii de grup din ţară şi străinătate şi o mare parte dintre ele se găsesc în colecţii particulare din România, Belgia, Franţa, Portugalia, Germania sau Statele Unite. Puteţi admira sau chiar achiziţiona o parte dintre lucrări în cadrul expoziţiei ce şi-a făcut loc într-o cafenea din centrul Bucureştiului până pe data de 12 februarie 2012.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co