Externe

Vezi aici unde poţi pleca de Paşte cu mai puţin de 170 de euro, transportul fiind inclus

Cele mai ieftine sejururi externe de Paşte te costă între 99 de euro şi 164 de euro, cu toate cheltuielile incluse. Astfel, o mini-vacanţă pascală de 4 zile în Albena te costă mai puţin de 100 de euro, în vreme ce cu 119 euro pleci într-un sejur de Paşte în staţiunea Paralia Katerini sau în Thassos. Vezi mai jos cele mai ieftine oferte de Paşte în Bulgaria, Grecia şi Turcia.
Dacă vrei să petreci Paştele în staţiunea bulgară Albena, o mini-vacanţă aici te costă 99 euro. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu all inclusive într-un hotel de 4 stele şi biletul de avion.


O mini-vacanţă de 4 zile în Paralia Katerini ajunge la 119 euro, în perioada sărbătorilor de Paşte. Tariful acoperă 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 3 stele, precum şi transportul cu autocarul. Plecarea pentru această destinaţie este 21 aprilie.


Cu aceeaşi bani mergi de Paşte în Insula grecească Thassos. În bani intră 3 nopţi cazare cu mic dejun la un hotel de 2 stele, şi transportul cu autocarul. 21 aprilie este data la care se pleacă în Grecia.


Paştele în staţiunea turcească Antalya ajunge la 139 euro. Preţul acoperă 4 nopţi cazare cu demipensiune la un hotel de 4 stele din Antalya, zborul pe ruta Bucureşti-Antalya şi retur, operat de compania aeriană Tarom, transferul de la aeroport la hotel şi înapoi, precum şi o excursie de o zi în Antalya. Plecarea către Antalya: 21 aprilie.


sursa: money.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Most Popular

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co